Zomer Kunst Workshop: Zonnebloemen schilderen in de stijl van Van Gogh

Techniek: schilderen op doek

In het atelier zijn diverse stillevens klaar gezet: zonnebloemen, oude schoenen, stoelen en vazen, geïnspireerd op kunstwerken van Vincent van Gogh. De kunstdocent vertelt je alles over de techniek van kleurgebruik zoals Van Gogh ze gebruikte in een demonstratie. Dan is het jouw beurt. Je maakt je eigen tekening in houtskool om deze daarna te schilderen met acrylverf op doek.

De tijden voor een Vakantie Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. De middag tijd kan afwijken, de exacte tijden kun je op de boeking pagina zien.

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.