T-shirts zeefdrukken 

Techniek: textiel zeefdruk

Eerst knip je verschillende vormen van papier, bijvoorbeeld dieren, patronen of je naam. Dit is de basis voor je eigen bedrukte T-shirt. Als je al je voorbereidingen klaar hebt liggen, druk je met een speciaal zeefdrukraam en een rakel de verf op de stof. Zo maak je een uniek T-shirt, speciaal van jou.

De tijden voor een Zomer Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. 

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur.Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zomer Kunst Workshops a 2,5 uur naar keuze (met mogelijkheid tot overblijf bij 2 workshops op 1 dag) voor 5 euro

Klik hier voor het totale overzicht van alle Zomer Kunst Kampen en Workshops.