Portret in de stijl van Andy Warhol

Techniek: schilderen op doek

Je gebruikt een foto van jouw gezicht (of die van iemand anders) die je overtrekt op een echt schilderdoek. De kunstdocent laat ter inspiratie kunstwerken zien van Andy Warhol. Nadat je lijnen hebt getrokken ga je schilderen met acrylverf. De kleuren die je daarbij gebruikt zijn verrassend vrolijk.

De tijden voor een Zomer Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. 

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur.Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zomer Kunst Workshops a 2,5 uur naar keuze (met mogelijkheid tot overblijf bij 2 workshops op 1 dag) voor 5 euro

Klik hier voor het totale overzicht van alle Zomer Kunst Kampen en Workshops.