Gipsafgietsels van planten en bloemen

Techniek: gipsafdruk in klei

In deze workshop maak je een collages met behulp van planten en bloemen welke je in gips afgiet.

Je maakt gipsafgietsels van planten en bloemen met al hun texturen, patronen en delicatesse. De samenstelling kan zo eenvoudig zijn als een enkele stengel of zo complex als een veld met wilde bloemen, bladeren en grassen.

De gipstegels kunnen worden geschilderd met aquarelverf. De resultaten van gips zijn nog steeds kwetsbaar en kunnen worden gebruikt als kunstwerk in huis.

De tijden voor een Vakantie Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. De middag tijd kan afwijken, de exacte tijden kun je op de boeking pagina zien.

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.