Fossielen

Techniek: gipsafdruk in klei

Je maakt je eigen fossiel in klei en gips. Als onderzoeker breng jij de nieuwe dierenwereld in kaart. Een uitgestorven soort wordt door jou nieuw leven ingeblazen. Je tekent je eigen bedachte uitgestorven diersoort. Met stukjes klei maak je deze vormen na, om deze vervolgens met gips af te gieten. Het resultaat is een fossiel van jouw uitgestorven dier.

De tijden voor een Zomer Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. 

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur.Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zomer Kunst Workshops a 2,5 uur naar keuze (met mogelijkheid tot overblijf bij 2 workshops op 1 dag) voor 5 euro

Klik hier voor het totale overzicht van alle Zomer Kunst Kampen en Workshops.