Dier- of mensfiguur in de stijl van Giacometti

Techniek: beeldje van was

Je gaat aan de slag met het maken van ruimtelijke beeldjes van ijzerdraad en was. Je kijkt naar voorbeelden van de kunstenaar Giacometti en ziet hoe hij figuren heeft vorm gegeven. Vervolgens maak je een staketsel (skelet) van ijzerdraad en bevestig je deze op een houten blokje. Je kunt je figuur nog in een grappige houding zetten. Vervolgens omwikkel je de vorm met was. Het resultaat is een wassen beeldje van jouw eigen dier- of mensfiguur.

De tijden voor een Vakantie Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. De middag tijd kan afwijken, de exacte tijden kun je op de boeking pagina zien.

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.