Compositie op keramiek in de stijl van Malevich

Techniek: keramisch design

In deze workshop krijg je een tegel, maar je mag ook je eigen witte kopjes of borden meenemen om die met een mooi design om te te toveren. Je krijgt voorbeelden te zien uit het Suprematisme. De Russische kunstenaar Malevich maakte abstracte collages. In zijn composities gebruikte hij perspectief in de vormen. Dit klinkt allemaal erg ingewikkeld, maar je zult zien dat hij juist speelde met vormen als vierkantjes, cirkels en rechthoeken.

Je gaat nu zelf spelen met dit soort geometrische vormen. Je gebruikt speciaal gekleurd keramiek paper. De vormen komen op je bord. Na de workshop worden de tegels, borden en kopjes in een hele hete oven afgebakken en kun je die later komen ophalen.

De tijden voor een Vakantie Kunst Workshop zijn: De ochtendworkshop is van 09.00-11.30. De middag workshop is van 12.30-15.00. De middag tijd kan afwijken, de exacte tijden kun je op de boeking pagina zien.

Prijzen
Een Zomer Kunst Workshop van 2,5 uur is 45 euro per workshop. Bij inschrijving voor twee Zomer Kunst Workshops op 1 dag is er de mogelijkheid tot overblijf. De kosten voor overblijft zijn 10 euro per kind.Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.