Prachtverhalen op het Westerdok

In dit project maak je een boek met illustraties bij een zelfverzonnen verhaal. Je maakt een aantal bladzijden met tekeningen, schilderingen en afdrukken in verschillende technieken. 

De ene dag werk je met inkten, verf en pennen. En de andere dag met potloden, collage-materiaal en druktechnieken. Je gaat ook met linoleumdruk aan de slag, die je zelf met een grote etspers afdrukt.

Vanuit het verhaal werk je stap voor stap aan het boek. Je verzint, schetst, experimenteert, schaaft en gaat door tot het prachtverhaal in beeld is.

Kunstenaar: Sanne Verdult

Techniek: boek illustreren 

Een Vakantie Kunst Kamp van 2,5 dagen is 250 euro per week. Dit is inclusief materiaal en overblijftijd. Neem wel je eigen eten mee.

Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.