Utopia op het Westerdok

Een installatie als kunstwerk is een tijdelijk, ruimtelijk beeld op een speciaal daarvoor uitgekozen locatie. Deze week maak je een ‘sculptuur van de ruimte’. Het atelier zelf is de speelruimte, welke je transformeert tot een grote fantasievolle ruimte, zodat je er echt in kunt lopen. Vormen en bouwsels die uit de vloer, in de lucht en door de ruimte heen komen, zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Je werkt met allerhande materialen als stof, hout, papier, karton, touw, plastic etc. Materialen waar je normaal niet meer naar om kijkt krijgen een nieuw leven en worden van een waardeloos object omgevormd tot een wonderlijk en fantasievol kunstwerk.

De beleving in grootte en constructie van deze installatie reikt verder dan de bekende kijkdoos.

Kunstenaar: Sarah Barkmeijer

Techniek: ruimtelijke installatie 

Een Zomer Kunst Kamp van 2,5 dagen is 250 euro per week

Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. De Zomer Kunst Kamp van 2,5 dagen is dan 25 euro.

Klik hier voor het totale overzicht van alle Zomer Kunst Kampen en Workshops.