Dromen op het Westerdok

In dit kunstkamp ga je aan de slag met script schrijven, tekenen, nog meer tekenen, fotograferen en het maken van geluiden bij verschillende animaties.

De kunstenaar William Kentridge is onze inspiratiebron. Hij maakt veelal houtskool animaties, maar ook papierfiguren en beelden.

We bekijken zijn werk en maken dan met houtskool onze eigen animatie. Het thema is ‘Surrealisme’. Surrealisme is een kunstvorm die onmogelijke en fantastische dingen verbeeldt door middel van dromen of fantasie. We werken naar een presentatie toe waar alles in het teken staat van een surrealistische droomlandschap. Dus begin maar vast te dromen.

Kunstenaar: Sarah Barkmeijer

Techniek: animatiefilm maken 

Een Vakantie Kunst Kamp van 2,5 dagen is 250 euro per week. Dit is inclusief materiaal en overblijftijd. Neem wel je eigen eten mee.

Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle aankomende Vakantie Kunst Kampen en Workshops.