De nieuwe wildernis op het Westerdok

Wat betekent de oprukkende stad voor de natuur? Verdwijnen er soorten dieren en planten, kunnen ze zich staande houden of ontstaan er zelfs nieuwe soorten? Je gaat het onderzoeken. Je gaat op zoek naar sporen van kleine diertjes, mossen, planten, bloemen. Er leven misschien wel torretjes onder de stoeptegels. Er klimmen planten tegen een lantaarnpaal. Welke natuur is door de mens ingebracht, en welke is uit zichzelf ontstaan? 

Je maakt een tegel van klei met een afdruk van je planten. Of vormt zelf een kleiwerk van je observaties. Ook giet met gips diverse zelfgemaakte vormen af.

Kunstenaar: Vika Mitrichenko

Techniek: klei en gips

Een Vakantie Kunst Kamp van 2,5 dagen is 250 euro per week. Dit is inclusief materiaal en overblijftijd. Neem wel je eigen eten mee.

Ook kun je je kind later dan 15.00 ophalen. Je koopt dat extra speeltijd van 10 euro per uur. Prijzen zijn inclusief materialen, gebruik gereedschappen, locatie, professionele kunstdocenten.

Prijzen acties stadspas:
Kinderen in bezit van een stadspas met een geldige actie worden deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam. Zij kunnen maximaal 2 acties verzilveren en dan meedoen met een Vakantie kunstkamp van 2,5 dag of 4 workshops naar keuze voor 10 euro per actie.

Klik hier voor het totale overzicht van alle Vakantie Kunst Kampen en Workshops.