Aanmelden

Aanmelden verplicht!
Vooraf aanmelden is verplicht! Bij het boeken is te zien hoeveel beschikbare plekken er nog zijn voor die dag. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met reserveren.
Aanmelding kan via het overzicht hieronder. Tijdens het aanmelden maak je je eigen account aan. In je eigen account kun je later je boekingen en betalingen opzoeken. Nadat je je boeking hebt gemaakt, wordt je vanzelf doorgeleid naar de betaalpagina en kun je via Ideal afrekenen.

Prijzen wekelijkse lessen
De Kinderakademie zelf wordt helaas niet gesubsidieerd. Wel kunnen kinderen worden gesubsidieerd  via stadspas Amsterdam en Jongeren Cultuurfonds. Per cursusseizoen worden de prijzen per half jaar van 18-22 lessen per cursus op de site aangekondigd bij de aanmeldpagina. Een proefles is 23 euro.

Prijzen wekelijks lessen actie stadspas: 2 acties voor 10 lessen
Voor kinderen tussen 5 en 14 jaar die een stadspas hebben zijn er wel heel bijzondere acties. Stadspas Amsterdam geeft kinderen met een stadspas per jaar 2 acties voor 10 wekelijkse kunstlessen voor 10 euro. Bij het aanmelden dien je het nummer van de stadspas in te vullen. Let op: het gaat om het lange nummer dat aan de achterkant van de stadspas staat en begint met 6064…Indien je deze stadspas acties boekt zonder dat je kind een geldige stadspas heeft, wordt je boeking geannuleerd en kun je geen kosten terug krijgen.

Jongeren Cultuurfonds
Mocht je daarna door willen gaan met de lessen, dan kun je door ons een aanvraag laten indienen bij het Jongeren Cultuurfonds. Het Jongeren Cultuurfonds richt zich specifiek op Amsterdamse jongeren. Het Jongeren Cultuurfonds betaalt de contributie / het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar, met een maximum van 450 euro. Klik hier voor meer informatie .

Corona & lockdown voor wekelijkse lessen
De lessen vinden plaats op het atelier als we open mogen zijn. In het geval van een lockdown, zullen de lessen van deze korte cursus online worden gegeven.


Corona & lockdown voor p
rogramma Voorjaarsvakantie 2021
We wachten nieuwe aankondiging af of er na 9 Februari een verdere lockdown is of dat we voor kinderen open mogen.en we in de vakantie activiteiten kunnen aanbieden.