Aanmelden

Aanmelden verplicht!
Vooraf aanmelden is verplicht! Bij het boeken is te zien hoeveel beschikbare plekken er nog zijn voor die dag. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met reserveren.
Aanmelding kan via het overzicht hieronder. Tijdens het aanmelden maak je je eigen account aan. In je eigen account kun je later je boekingen en betalingen opzoeken. Nadat je je boeking hebt gemaakt, wordt je vanzelf doorgeleid naar de betaalpagina en kun je via Ideal afrekenen.

Prijzen wekelijkse lessen
De Kinderakademie zelf wordt helaas niet gesubsidieerd. Wel kunnen kinderen worden gesubsidieerd  via stadspas Amsterdam en Jongeren Cultuurfonds. Per cursusseizoen worden de prijzen per half jaar van 18-22 lessen per cursus op de site aangekondigd bij de aanmeldpagina. Een proefles is 23 euro.

Prijzen wekelijks lessen actie stadspas: 2 acties voor 10 lessen
Voor kinderen tussen 5 en 14 jaar die een stadspas hebben zijn er wel heel bijzondere acties. Stadspas Amsterdam geeft kinderen met een stadspas per jaar 2 acties voor 10 wekelijkse kunstlessen voor 10 euro. Bij het aanmelden dien je het nummer van de stadspas in te vullen. Let op: het gaat om het lange nummer dat aan de achterkant van de stadspas staat en begint met 6064…Indien je deze stadspas acties boekt zonder dat je kind een geldige stadspas heeft, wordt je boeking geannuleerd en kun je geen kosten terug krijgen.

Jongeren Cultuurfonds
Mocht je daarna door willen gaan met de lessen, dan kun je door ons een aanvraag laten indienen bij het Jongeren Cultuurfonds. Het Jongeren Cultuurfonds richt zich specifiek op Amsterdamse jongeren. Het Jongeren Cultuurfonds betaalt de contributie / het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar, met een maximum van 450 euro. Klik hier voor meer informatie .

Nieuwsbrief 24/02/2021: Ateliers Westerdok verlaat  het Westerdok

Beste deelnemers,

Het is geen nieuws dat de culturele sector hard wordt geraakt vanwege corona en de maatregelen die daarmee gemoeid zijn. In het nieuws hoor je wellicht positieve berichten dat de overheid veel steunpakket optuigt om ondernemers of de culturele sector te helpen. Maar daarbij is er een groep die buiten de boot valt. Helaas behoort Ateliers Westerdok daar ook toe.

Met pijn in mijn hart moet ik jullie dan ook informeren dat de huur van het atelier het Westerdok bij verhuurder Urban Resort is opgezegd. Deze stap is een niet door mij gewenste beslissing, maar volgt uit onmacht. Ik zit klem vanwege het uitblijven van voldoende steunpakketten van de overheid en een oplopende huurschuld aan mijn verhuurder. In December j.l. bleek uiteindelijk dat er geen perspectief is hoe de ontstane financiële tekorten solidair op te lossen.

Als gevolg van de huuropzegging zullen beide educatie stichtingen die in mijn atelier gehuisvest zijn een andere oplossing moeten zoeken voor de toekomst. Na 23 jaar kunsteducatie in Amsterdam te hebben verzorgd, zal er vanaf Februari geen nieuw halfjaarlijks cursusseizoen worden gestart op het atelier.

Februari- Maart:  korte cursussen met online lessen
Het aanbod aan cursussen en lessen van Ateliers Westerdok en de Kinderakademie worden in de maand Februari en Maart met korte workshops van 6 lesweken online aangeboden.

Het aanbod van workshops voor volwassen in Februari en Maart is hier te vinden: https://atelierswesterdok.nl/workshops/

Lessen voor kinderen starten vanaf 1 Februari met 6 online lessen. Zie hieronder in het schema.

Dus nu nog even geen definitief goodbye, en hopelijk de komende periode tot ziens online.
Vast bedankt voor jullie begrip en support.

Vriendelijke groet, Sanne Verdult